Si sou servits
Vida a la cuina
Pàgines
(Mou a...)
Pàgina principal
El meu bloc i jo
Coses meves
Paraules de l'avi
Receptes
▼
21 d’abr. 2014
Mona de Pasqua (II)
›
Fa uns dies a l'aparador d'una pastisseria vaig veure unes figures d'animals fetes amb ous de xocolata de diferents mides i colo...
3 comentaris:
1 d’abr. 2014
Barcelona World. Guanya la banca!
›
Doncs ja tenim acord pel Barcelona World! Mira què bé! I hem d'estar contents? No dubto que amb aquest projecte molta gent en pot s...
1 comentari:
24 de març 2014
Taller de capgrossos a Barcelona
›
Últimament aquest bloc no ha tingut gaire moviment. I és que, temporalment, he canviat els pastissos pel fang. O potser no acabi sent tempo...
1 de gen. 2014
Bon Any 2014
›
Que tots plegats tinguem la capacitat i la voluntat per fer d'aquest any 2014 un gran any. Salut! Enguany es celebrarà el centenari d...
6 d’oct. 2013
Pa de Viena
›
Una altra recepta del llibre Brioixeria del Xavier Barriga. Ingredients: 500 g farina de força, 10 g sal, 30 g sucre, 30 g mantega...
25 d’ag. 2013
Xistorra amb patates
›
Ingredients: 2 xistorres, 2 pebrots vermells, 2 pebrots verds, 2 cebes, 1 kg patates, oli, sal. Renteu i talleu els...
2 comentaris:
23 d’ag. 2013
Fer gruar
›
Gruar és un verb que vol dir d esitjar vivament alguna cosa que es fa esperar molt. Fa uns dies la vaig escoltar en un capítol de Plats b...
17 d’ag. 2013
Taller de capgrossos a Navata
›
Feia temps que anava al darrere d'aprendre la tècnica del cartró-pedra i, concretament, volia aprendre a fer un capgròs. Aquestes vacan...
›
Inici
Visualitza la versió per a web