Il·lustració de Mariona Cabassa

8 de gen. 2011

Espàrrecs i pernil embolicats amb pasta de full

Fa tot just dos dies que s'han acabat les festes de Nadal i hem començat a controlar-nos a l'hora de menjar perquè després tot seran lamentacions. Ahir vam dinar col. Aquest migdia espinacs.
Anàvem bé,  però és dissabte al vespre i juga el Barça per la tele. No ens ve de gust menjar mongetes tendres! I els Reis m'han portat un llibre de cuina. Total ... que hem fet un parèntesi.


















Ingredients:
Un manat d'espàrrecs verds
1 paquet de pasta de full
pesto
pernil serrà
formatge emmental
llet

S'han de bullir els espàrrecs en aigua amb sal durant 5 ó 6 minuts.
Talleu la pasta de full en quadrats i al mig hi poseu una culleradeta de pesto. Emboliqueu dos espàrrecs amb un tall de pernil i poseu-los en diagonal en els quadrats sobre del pesto. Al damunt hi poseu el formatge emmental. Emboliqueu amb la pasta de full i pinteu amb llet. Al forn 15 ó 20 minuts fins que quedin daurats.


1 comentari:

  1. no había rape así que me dispongo a probar esta otra!! luego te cuen

    ResponElimina