Il·lustració de Mariona Cabassa

24 de gen. 2011

Plum cake

Feia dies que volia fer un plum cake. I aprofitant una tarda freda de diumenge ...


















Ingredients:
175 g mantega, 150 g sucre fi, 250 g farina, 3 ous, llevat, fruita confitada, 1 gotet de ron (*)

Quan estigui tova la mantega, barregeu-la amb el sucre fi. Afegiu els ous d'un en un, després la farina amb el llevat, també de mica en mica i el gotet de ron. Pel últim, afegiu la fruita confitada. Us ha de quedar una massa bastant espessa. Si hi poseu panses, les heu de tenir en remull una estona amb el mateix ron que després posareu a la barreja. Jo he posat panses, pinya i papaia, però això va a gustos. Deixeu-ho al forn durant 1 hora a 160ªC.

(*) A totes les receptes que he trobat s'havia de posar ron i a casa no en tenim, així que he posat un vi dolç de postre. No sé com hagués quedat amb el ron, però amb aquest vinet ha quedat molt bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada