Il·lustració de Mariona Cabassa

20 de febr. 2011

Pollastre amb xampinyons


Ingredients:
Pit de pollastre, xampinyons, ceba, vi blanc, crema de llet, oli i sal

Talleu el pit de pollastre a trossos petits, saleu-los i poseu-los a enrossir en una cassola. Reserveu. En el mateix oli poseu els xampinyons i quan estiguin fets (3-4 minuts) hi agefiu la ceba. Deixeu que la ceba es sofregeixi. Aboqueu-hi mig got de vi blanc. Quan l'alcohol s'hagi evaporat, torneu a posar el pollastre que tenieu reservat i afegiu la crema de llet. Rectifiqueu de sal i ho deixeu 5 minuts més al foc.

4 comentaris:

  1. Jo tinc una variant: també li poso formatgets en porcions, 1 per cap... i cap a dintre!!

    ResponElimina
  2. Ah, doncs sí que ha d'estar bo. A casa ens agrada molt el formatge. La propera vegada ho provaré.

    ResponElimina
  3. Conxita ha dit...

    Avui he fet aquesta recepta. Tothom ho trobat molt bó. Anirem provant...

    ResponElimina
  4. M'alegro ... i si a algú no li agrada, que se'n vagi al bar, jejeje.

    ResponElimina