Ha plogut
bastant i no hem pogut veure tot el que ens hagués agradat. Aixó si, res ens ha
impedit fer unes bones fartaneres.
Xocolata amb
xurros per esmorzar, migas, taules de formatges, duelos y quebrantos (no habia
sentit a parlar mai d'aquest plat però també és dels consistents), pan de
Calatrava, torrijas ... com podeu
comprovar, poc verd.
Al veure les "torrijas"
vaig pensar: ¡Però si això són les
torrades de Santa Teresa que fa ma mare!. I com que feia molt temps que no en feia
a casa, i per si no ens havíem atipat prou durant la setmana santa, doncs ja em
teniu fent aquestes Torrades de Santa Teresa, que, tot sigui dit, és una bona
manera d'aprofitar el pa que hagi quedat del dia abans.
Ingredients:
Llesques d'una barra de pa del dia abans, 500 ml de llet, pell d'1/2 llimona, pell d'1/2 taronja, 1 branca de canyella, 2 ous, oli, sucre, canyella en pols
Primer de tot, escalfeu la llet amb les pells de llimona i taronja i la branca de canyella. Quan comenci a bullir ja podeu apagar el foc i deixar-ho infusionar una estona (amb mitja hora n'hi haurà prou). Passeu les llesques de pa per la llet ja freda, deixant que s'empapi bé, després per ou batut i fregiu en oli ben calent. Quan les traieu arrebosseu en una barreja de sucre i canyella en pols. Serviu fredes.
Molt boniques, les roses! Feliç Sant Jordi!!!
ResponElimina