- Alberginies farcides
- Amanida al perfum d'alfàbrega
- Amanida de fruita
- Amanida de tomàquet
- Amanida freda de llenties
- Amanida pagesa de Formentera
- Arròs amb orenga
- Bacallà amb carxofes
- Bacallà amb melmelada de ceba i tomàquet
- Bacallà amb pèsols
- Base de pastís (recepta del iogur)
- Bescuit de cireres
- Bescuit de plàtan i coco
- Brioix amb cabell d'àngel
- Bruixa amb gamba
- Bruschetta (pa amb tomàquet a la italiana)
- Bunyol d'arengada
- Bunyols a la meva manera
- Bunyols de Quaresma (o de vent)
- Cake-pops de nassos
- Calamars farcits
- Calamars farcits en la seva tinta
- Caneló de pinya Sant Jordi
- Carbassó amb patata (o a l'inrevés)
- Carbassons amb salsa de pinyons
- Carbassons farcits
- Carxofes arrebossades
- Carxofes en puré
- Cigne de nata
- Cigrons amb gambes
- Cistellet de verdures
- Coca d'anís
- Coca de llardons
- Coca de Sant Joan
- Coca salada de porros i formatge parmesà
- Coulant de xocolata
- Croquetes de gambes
- Cupcakes amb sorpresa
- Cupcakes de poma i canyella
- Cupcakes de Sant Jordi
- Cupcakes de xocolata
- Entrants de Nadal
- Espaguetis amb nous
- Espàrrecs i pernil embolicats amb pasta de full
- Espatlla de xai al forn
- Espinacs, ceba i formatge de cabra amb pasta de full
- Estofat de carn
- Farcellets de gamba amb pasta fillo sobre llit de vichyssoise
- Flam de parmesà
- Fusili amb carxofes
- Galetes de xocolata
- Lasanya
- Llenties amb carxofes i ceba
- Maduixes amb crema de llimona
- Magdalenes amb llet merengada
- Massa mare
- Melmelada de pebrot
- Melmelada de tomàquet
- Menjarblanc
- Mocadors de poma
- Mona de Pasqua
- Mona de Pasqua (II)
- Mongetes tendres amb pinyons
- Mousse de tomàquet i amanida de pop tebi
- Natilles de carbassa i nous
- Pa de Viena
- Pa integral amb nous
- Paella
- Panellets de pinyons
- Pasta fresca
- Pastís amb crema de cafè i ametlles
- Pastís amb roses
- Pastís de formatge
- Pastís de galetes i iogur
- Pastís de poma
- Pastís de xocolata blanca i mandarina
- Pastís de xocolata i ametlla
- Pastís de xocolata i pera
- Pastís de xocolata i taronja
- Pastís infantil - Conill
- Pastís infantil - Ós
- Pastisset amb arbre de Nadal
- Pastisset de brandada de bacallà
- Pastisset de verdures
- Patates calentes
- Patates fredes
- Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà
- Pebrots verds farcits
- Pèsols estofats
- Plum cake
- Pollastre a la taronja
- Pollastre amb xampinyons
- Porros a la planxa
- Préssecs farcits
- Rap al pebre vermell
- Rap i cloïsses amb salsa de pinyons
- Reginette amb porros
- Rissotto verd
- Salmó amb ceba i carbassó
- Sípia amb patates
- Suquet de patates amb cloïsses
- Tagliatelle d'alfàbrega
- Tarta Tatin
- Tartaletes de crema
- Tartaletes de crema amb nous
- Tàrtar d'estiu
- Tomàquet amb formatge de cabra
- Torrades de Santa Teresa
- Tren de xocolata
- Truita de carxofes i mongetes seques
- Xarrup de porros amb gamba
- Xistorra amb patates
Receptes
Subscriure's a:
Missatges (Atom)