Il·lustració de Mariona Cabassa

5 de juny 2011

Calamars farcits
















Ingredients per a 2 persones:
4 calamars, 1 rap petit, 8 gambes, 1 ou,  1 all,  julivert, molla d'una llesca de pa, llet, 1 ceba, 2 tomàquets, vi blanc, sal, pebre, oli

Netegeu els calamars. Per fer el farcit, talleu les aletes i les potes dels calamars, les gambes i el rap ben petit. Afegiu-hi l'all i el julivert picats, l'ou batut i la molla de pa sucada amb llet. Barregeu bé i salpebreu. Farciu els calamars i els tanqueu amb un escuradents. Saleu i poseu a la cassola amb oli. Quan ja s'hagin enrossit una mica poseu primer la ceba i després el tomàquet a sofregir. Aboqueu-hi un gotet de vi blanc. Rectifiqueu de sal i deixeu coure a foc lent amb la cassola tapada durant aprox. 1 hora.

2 comentaris:

  1. Si, i no atipen tant com quan els farceixo de botifarra i ou dur.
    Ja tinc la recepta de l'amanida preparada! Aquest mes no m'agafa el toro!

    ResponElimina