Ingredients:
2 albergínies, 1 pebrot verd, 1 ceba, 2 tomàquets vermells, 50 g formatge semi, orenga, formatge rallat (emmental i parmesà), oli, sal
Talleu les alberginies per la meitat de dalt a baix. Feu uns talls a la polpa i saleu. Deixeu-les cap per avall una estona perquè deixin anar aigua.
Enfarineu i fregiu-les lentament en una paella amb una mica d'oli. També les podeu coure al forn.
Enfarineu i fregiu-les lentament en una paella amb una mica d'oli. També les podeu coure al forn.
Mentrestant sofregiu el pebrot verd i la ceba tallats ben petits. Quan comencin a agafar color, afegiu-hi el tomàquet ratllat i el deixeu 5 minuts més. Saleu. En acabat buideu les albergínies i incorporeu la polpa al sofregit. Rectifiqueu de sal. Afegiu l'orenga i per últim el formatge semi. Remeneu fins que es fongui el formatge. Amb aquesta barreja ompliu les albergínies. Espolseu per sobre el formatge rallat emmental i una mica de parmesà. Gratineu al forn.
Jo les faig diferent, però així també han de ser molt bones!
ResponEliminaestan molt bones!!! jo també les faig...però no em surten igual que a me mare! jejeje
ResponElimina