Ingredients:
Pebrots verds, patata, ceba, albergínia, xampinyons,
formatge, oli, sal, orenga
Tallar la patata, la ceba i l’albergínia a daus petits i
coure’ls amb oli com si anéssim a fer una truita. A mig coure afegir-hi els
xampinyons tallats a làmines. Saleu i espolseu orenga. Quan s’hagi refredat la
barreja, afegiu-hi formatge a trossets ben petits. Netegeu els pebrots, traieu-ne
les llavors, saleu per dins i ja podeu emplenar amb la barreja preparada. Aboqueu-hi
un raig d’oli per sobre i els poseu al forn a 200ºC aprox. 20 minuts.
El farciment m'ha agradat molt. La carn sempre m'hi sobra, a mi, als pebrots. I els verds lliguen molt bé amb verduretes, i amb formatge també! Petons
ResponEliminaQue bons aquests pebrots!!! fa temps que tinc ganes de farcir-los, una vegada els vaig veure farcits de truita de patates, però aquesta versió teva també m'agrada molt!! :)
ResponEliminaPetons!