Tinc una altra recepta de bunyols que ja vaig publicar fa temps. Vegeu aquí. Queden bons, però porten mantega i volia evitar-la, així que els he fet d'aquesta altra manera que també queden molt bons.
Ingredients:
2 ous, 250 g farina, 75 g sucre, 100 llet, 50 oli de girasol, 1/2 sobre Royal, oli per fregir, anís i sucre per
espolsar.
Poseu tots els ingredients en un bol i barregeu bé amb la batedora. Potser us anirà més bé si la farina i el royal els afegiu quan els altres ingredients ja estiguin barrejats. Com que us quedarà una massa bastant espessa, us haureu d'ajudar de dues culleres de postres per anar abocant petites porcions a la paella, amb força oli ben calent. Si heu posat oli suficient per cobrir els bunyols, veureu que ells sols es tomben.
De seguida que els traieu del foc, quan encara són calents, ruixeu-los amb un
raig d’anís i espolseu-hi sucre per sobre.
Semblen boníssims, i tant! Quina quantitat d'oli hi poses, 50 cl o dl?
ResponEliminaUps! És veritat que no ho he posat. Molt poc oli, només 50 ml. I de llet, 100 ml
ResponElimina