Il·lustració de Mariona Cabassa

7 d’oct. 2011

Flam de parmesà


















Ingredients:
3 ous, 100 ml crema de llet, 75 g formatge parmesà, sal, sucre, taronja

Prepareu sucre cremat amb 2 cullerades de sucre, 2 cullerades de suc de taronja i la ratlladura de mitja taronja. 
Deixateu 2 ous sencers amb 1 rovell. Poseu la crema de llet al foc amb el formatge parmesà i quan arrengui el bull ja ho podreu treure per afegir-ho a la barreja d'ous. Saleu lleugerament (el parmesà ja és salat).
Repartiu en els motlles, on previament hi haurem posat una mica del almíbar  i poseu-los al forn al bany maria durant 15 minuts, aprox. a 170 ºC.
Si no us agrada el contrast salat-dolç, podeu fer-ho sense el sucre i espolsar-hi flor de sal per sobre quan traieu els flams del forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada