Il·lustració de Mariona Cabassa

17 d’oct. 2011

Pebrots del piquillo farcits de brandada

















Ingredients:
Pebrots del piquillo, bacallà, oli, all, crema de llet, pebrot verd, sal

Primer prepareu la brandada. Poseu el bacallà al foc en aigua freda i el traieu quan comenci a arrencar el bull. A part escalfem l'oli amb un parell d'alls tallats a llàmines fins que els alls s'enrosseixin. Traiem els alls. Passem per la batedora el bacallà i l'oli tebi, que anirem afegint poc a poc com si fessim una maionesa. Incorporeu al final crema de llet, la quantitat suficient perquè us quedi la consistència que us agradi. Us ha de quedar prou espès per poder farcir els pebrots. Per fer la salsa que posarem al fons del plat, tritureu un parell de pebrots amb crema de llet i una mica de sal. Talleu el pebrot verd i fregiu-lo. Saleu. Ja podeu muntar el plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada