Ingredients:
Pasta de full, 1 ó 2 pomes, 1 llimona, sucre, 2 rovells d'ou, llet, vainilla, canyella
En un bol barregeu la poma pelada i tallada a daus, la ratlladura d'una llimona i un parell de cullerades de sucre i ho deixeu una estona perquè faci suc. Prepareu una crema anglesa amb 2 rovells d'ou ben batuts amb 2 cullerades de sucre, afegiu 250 ml de llet calenta amb essència de vainilla i poseu al foc. Aneu remenant fins que espessi. Amb la pasta de full feu quadrats d'aprox. 10 cm, al mig hi poseu el farcit de poma i a sobre una cullerada de la crema. Pinteu les puntes de la pasta de full amb llet i uniu-les en el centre. Pinteu per sobre amb el suc que ha quedat de la poma i espolseu amb sucre i una mica de canyella. Enforneu 10 minuts a 200 ºC i després 10 ó 15 minuts més a 180º C o fins que estiguin prou enrossits.
Quina delícia! sóc fan de tots els postres que porten poma, i amb pasta de full i crema anglesa aquests mocadors han de ser boníssims! una bona idea de cara les festes de Nadal!
ResponEliminaEi Bet! És veritat, els postres amb poma són molt agraits. I esperaràs a Nadal?
ResponEliminaJo puc donar testimoni que estan boníssims, els vaig fer la setmana pasada i ens van agrada a tota la família.
ResponEliminaBons i, molt important, es fan en un plis plas
ResponElimina