Il·lustració de Mariona Cabassa

25 de nov. 2011

Arròs amb orenga

El Banc dels Aliments ha organitzat per avui i demà la Gran Recapte d'Aliments.


Encara que no ens ho sembli, potser encara que no ho volguem veure, hi ha molta gent a prop nostre que té dificultats per posar un plat a taula cada dia.
Per poc que poguem, col·laborem-hi. Si voleu més informació, cliqueu aquí.
Em sumo a la iniciativa creada per un grup de blocaires "Blogs contra la fam" per tal que promoure aquesta recapte solidària amb l'aportació d'una recepta amb ingredients de caducitat llarga com llegums, arròs, pasta, oli, llet, ...



Ingredients:
Arròs, mantega, orenga, all, sal

Poseu a bullir l'arròs amb aigua, sal i un gra d'all durant 15-20 minuts, segons com us agradi de cuit. Coleu i passeu per aigua. En una paella foneu la mantega, aboqueu-hi l'arròs i espolseu amb una bona cullerada d'orenga. Deixeu que l'arròs s'enrosseixi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada