29 de gen. 2012
Coca d'anís
Ingredients:
4 ous, 250 g sucre, 300 g farina 2 iogurs, 1/2 got d'oli girasol, 100 ml anís, ratlladura d'una llimona, llevat, pinyons
Comenceu per barrejar els ous i el sucre, després afegiu-hi els iogurs, l'oli, l'anís i la ratlladura d'una llimona i per últim la farina i el llevat. Aboqueu a un motlle previament untat amb oli i enfarinat. Espolseu força sucre i pinyons per sobre i ja ho podeu posar al forn a 180ºC aprox. 40 minuts. Abans de treure-la del forn assegureu-vos que és cuita punxant-la amb una forquilla. Si és cuita, la forquilla sortirà neta.
Quan la traieu del forn, ruixeu-la de seguida amb un bon raig d'anís.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
La meva mare fa molt temps que busca una recepta de coca d'anís, li passaré la teva! M'ha agradat aquesta "crosteta" que t'ha quedat al damunt. Com m'agradaria poder visitar aquesta fàbrica!! a veure si algú m'hi acompanya, gràcies per l'explicació, petonets! :)
ResponElimina