Les carxofes ens agraden molt. Esperem amb candeletes que arribi la temporada i en gaudim fins que s'acaben. Sempre n'hi ha a la nevera. En poso a la paella, també les faig amb bacallà o bullides amb un raig d'oli i una mica de pebre o al forn tallades per la meitat amb oli, sal i vinagre o fregides i barrejades amb qualsevol rampoina que corre per la nevera ... però com més ens agraden són arrebossades. Una recepta que de tant senzilla, fa riure.
I amb aquesta recepta participo a la Recepta del 15 que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta.
Ingredients:
Carxofes, farina, aigua, sal, oli
Barregeu 100 g de farina amb un pessic de sal i 150 ml d'aigua ben freda. Traieu les fulles verdes de les carxofes i talleu-ne les puntes. Talleu-les a llàmines primes i passeu-les per la barreja, traient-ne l'excés. Fregiu amb oli ben calent fins que us quedin rosses.
Amb aquesta quantitat de barreja en tindreu per arrebossar 3 ó 4 carxofes, depèn de la mida.
La senzillesa de la recepta pot fer riure, però encara rius més quan comproves que bones que estan!!
ResponEliminaSí que estan bones. Tant és les que faci que sempre n'hi ha poques.
EliminaTotalment d'acord amb els nois del taller, per mi és una de les millors maneres de menjar-les! Crec que aquesta setmana me'n faré... mira que et dic! jejeje
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
Un plaer participar-hi.
EliminaFelicitats per l'aniversari de la Recepta del 15!
Me encanta.
ResponEliminaSencilla pero deliciosa.
Besos
Gracias Ana. A menudo, las cosas sencillas a las que no damos importancia, son las que triunfan. En la cocina y también en la vida.
EliminaAixí és com més m'agraden, ho confesso! Si és que al final sa senzillesa guanya per golejada!! :)
ResponEliminamoltíssimes gràcies per participar!
Petonets!
Gràcies a vosaltres per organitzar-ho i felicitats per l'aniversari!
EliminaLa teva pannacotta la tinc a la llista de "pendents".
A mi arrebossades gairebé que és com m'agraden més, però tan primetes no les feia... i segur que queden molt millor, ho provaré!
ResponEliminaSi les proves, t'agradaran. A mi m'encanten, tot i que, normalment, m'acabo menjant els trossos de la punta que són més molssudets.
EliminaM'encanten així, arrebossadetes!
ResponEliminaA mi també. I si les pogués trobar ja fregides a la taula ...
EliminaBacallà i carxofes, és ja s'atança la quaresma... A mi també és com més m'agraden.
ResponEliminaGràcies pel teu comentari. A Mon cosit a mà feu coses molt maques.
EliminaMmmmmm!!!!!!
ResponEliminaBenvinguda a blogger!
Elimina