Ingredients:
Llenties, un os de pernil, 1 fulla de llorer, ceba, carxofes, oli, sal
Poseu a coure les llenties amb l’os de pernil i la fulla de llorer. Saleu amb compte. Quan siguin cuites, les escorreu i reserveu.
Talleu les carxofes, fregiu-les i saleu lleugerament quan les traieu del foc. La ceba la talleu a juliana, la saleu i la coeu amb una mica d’oli a foc lent.
Barregeu les llenties amb les carxofes i la ceba i acabeu d’amanir amb un raig d’oli.
És molt senzill però la combinació queda molt bona.
Amb aquesta recepta participo a La Recepta del 15
Amb aquesta recepta participo a La Recepta del 15
Ostres, aquest platillo a casa nostra triomfaria! Tot el que porta ens encanta, i malgrat la senzillesa del plat el trobo amb uns sabors molt ben aconseguits!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Ho provo segur!!
ResponEliminaMercè, l´any passat vaig fer la mona del tren. A veure si em dones alguna idea per la propera pascua!
L´hi he promés a l´Enric un pastís de xocolata i taronja a veure si entre tots li donem més força.
Records
Senzill però molt pràctic! Aquest plat és una proposta genial. Gràcies per compartir-ho!
ResponEliminaUna abraçada