Il·lustració de Mariona Cabassa

15 de març 2012

Llenties amb carxofes i ceba


Ingredients:
Llenties, un os de pernil, 1 fulla de llorer, ceba, carxofes, oli, sal

Poseu a coure les llenties amb l’os de pernil i la fulla de llorer. Saleu amb compte. Quan siguin cuites, les escorreu i reserveu.
Talleu les carxofes, fregiu-les i saleu lleugerament quan les traieu del foc. La ceba la talleu a juliana, la saleu i la coeu amb una mica d’oli a foc lent.
Barregeu les llenties amb les carxofes i la ceba i acabeu d’amanir amb un raig d’oli.

És molt senzill però la combinació queda molt bona.

Amb aquesta recepta participo a La Recepta del 15 

3 comentaris:

  1. Ostres, aquest platillo a casa nostra triomfaria! Tot el que porta ens encanta, i malgrat la senzillesa del plat el trobo amb uns sabors molt ben aconseguits!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Ho provo segur!!
    Mercè, l´any passat vaig fer la mona del tren. A veure si em dones alguna idea per la propera pascua!
    L´hi he promés a l´Enric un pastís de xocolata i taronja a veure si entre tots li donem més força.
    Records

    ResponElimina
  3. Senzill però molt pràctic! Aquest plat és una proposta genial. Gràcies per compartir-ho!
    Una abraçada

    ResponElimina