Il·lustració de Mariona Cabassa

12 d’abr. 2012

Rotllo de pasta filo amb peres

















Ingredients per a 6 persones:
6 fulls de pasta filo, 85 g de mantega, 3 peres, ratlladura i suc de 1/2 llimona, 75 g sucre, 50 g panses, 50 g ametlla en pols, sucre en pols

Escalfeu el forn a 200ºC. Barregeu la pera pelada i tallada a dauets amb la ratlladura i el suc de 1/2 llimona, el sucre, les panses i la meitat de l'ametlla.
Poseu 2 fulls de pasta filo una mica sobreposats sobre d'un drap de cuina. Unteu lleugerament amb mantega fosa i espolseu ametlla per sobre. Repetiu l'operació 2 vegades més fins haver posat els 6 fulls de pasta filo. Repartiu la barreja de pera a un dels costats i enrotlleu ajudant-vos del drap. Plegeu els extrems cap sota. Poseu al forn entre 20 i 25 minuts. Quan el traieu espolseu sucre en pols per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada