Ingredients per a 4 persones:
4 fulls de pasta filo, 40 g mantega, 40 g de nous sense closca, 150 g de iogur, 4 cullerades de mel, 150 ml de nata, 25 g sucre, 2 ous, 1 culleradeta d'essència de vainilla
Desfeu la mantega i unteu 4 motlles de 10 cm. Talleu la pasta filo a quadrats. Unteu cada quadrat amb una mica de mantega i forreu els 4 motlles. Repetiu amb 3 quadrats més per cada motlle posant-los cada vegada en un angle diferent de l'anterior de manera que les puntes de cada quadrat quedin repartides per tot el motlle.
Per fer la crema barregeu el iogur, la mel, la nata, el sucre, els ous i la vainilla i per últim afegiu-hi 25 g de nous ben picades. Aboqueu aquesta barreja sobre les tartaletes i acabeu espolsant per sobre la resta de nous esmicolades.
Coeu al forn preescalfat a 180º C, aprox. 25 minuts o fins que el farcit tingui prou consistència. Deixeu que es refredin abans de treure dels motlles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada