Il·lustració de Mariona Cabassa

12 de jul. 2012

Magdalenes amb llet merengada



Ingredients:
Llet merengada
250 g llet, 1 canó de canyella, pell d'una llimona,  50 g sucre

Magdalenes
300 g farina, 3 ous, 250 g sucre, 1/4 l oli d'oliva, 125 ml llet, 1 sobre Royal, ratlladura d'una llimona, sal, sucre morè

Comenceu per preparar la llet merengada. Poseu tots els ingredients en un cassó a foc baix. Remeneu per dissoldre el sucre i quan comenci a bullir traieu del foc i deixeu infusionar 1 hora. Coleu.

Per fer les magdalenes munteu les clares a punt de neu amb un pessic de sal. Afegiu poc a poc els rovells, després el sucre, la llet, l'oli, la ratlladura de llimona i la farina, prèviament barrejada amb el Royal. Tot els ingredients s'han d'anar incorporant remenant suaument. Ompliu 3/4 parts dels motlles per a magdalenes i poseu al forn a 200ºC, aprox. 12-15 minuts. Una vegada fredes les magdalenes, suqueu-les bé amb la llet merengada que també ha d'estar freda. Espolseu sucre moré per sobre i el cremeu. Serviu fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada