Il·lustració de Mariona Cabassa

23 de gen. 2013

Tagliatelle d'alfabrega

Uns tagliatelle d'alfàbrega portats directament de Milà (gràcies, Sergi!)



Ingredients:
Tagliatelle d'alfàbrega, formatge ricota, tomàquets cherry, ceba tendra, pinyons, oli, sal, pebre, formatge parmesà


Feu bullir la pasta amb aigua i sal el temps que indica l’envàs. Mentrestant talleu la ceba tendra a trossets petits i els tomàquets per la meitat i sofregiu-los lleugerament en una paella amb una mica d’oli. Salpebreu. Afegiu-hi  el formatge ricota el temps just perquè s’escalfi. Rectifiqueu de sal.
Barregeu aquesta salsa amb la pasta ja bullida i escorreguda. Espolseu amb pinyons torrats i formatge parmesà i ja estarà a punt.

2 comentaris:

  1. Boníssims! I molt sans! La foto és preciosa, es menja sola... he he. Petonets

    ResponElimina
  2. i sobretot són molt ràpids de fer. A l'estiu ho faig tot en cru i fred (bé, la pasta la coc, eh, hehe). També està molt bo. Gràcies Marina

    ResponElimina