Il·lustració de Mariona Cabassa

11 de juny 2013

Carbassons amb salsa de pinyons


Ingredients:
2 carbassons, 2 cullerades de farina, 1 cullerada de pebre vermell dolç, 1 ou, 2 cullerades de llet, oli de girasol per fregir, sal
Per la salsa: 75 g pinyons, 1 gra d'all petit, 3 cullerades d'oli d'oliva verge, 1 cullerada de suc de llimona, 2 cullerades d'aigua, 1 cullerada de julivert picat, sal, pebre.

Comenceu per preparar la salsa. Sempre estarà més bona si ha tingut temps perquè els gustos s'integrin bé. 
Barregeu amb la batedora tots els ingredients, menys el julivert, que l'afegirem ben picat al final. Reserveu.

Talleu els carbassons a rodanxes de 1/2 centímetre i arrebosseu-los amb la barreja de farina i pebre vermell dolç. Traieu-ne l'excés. Deixateu l'ou amb una mica de sal i la llet, passeu-hi els carbassons i fregiu un parell de minuts per banda. Deixeu en un plat amb paper absorvent. Saleu lleugerament per sobre.

1 comentari:

  1. Això de la salsa de pinyons hi ha de quedar molt bona amb els carbassons cruixents!

    ResponElimina