Ingredients:
Pit de pollastre, xampinyons, ceba, vi blanc, crema de llet, oli i sal
Talleu el pit de pollastre a trossos petits, saleu-los i poseu-los a enrossir en una cassola. Reserveu. En el mateix oli poseu els xampinyons i quan estiguin fets (3-4 minuts) hi agefiu la ceba. Deixeu que la ceba es sofregeixi. Aboqueu-hi mig got de vi blanc. Quan l'alcohol s'hagi evaporat, torneu a posar el pollastre que tenieu reservat i afegiu la crema de llet. Rectifiqueu de sal i ho deixeu 5 minuts més al foc.
Jo tinc una variant: també li poso formatgets en porcions, 1 per cap... i cap a dintre!!
ResponEliminaAh, doncs sí que ha d'estar bo. A casa ens agrada molt el formatge. La propera vegada ho provaré.
ResponEliminaConxita ha dit...
ResponEliminaAvui he fet aquesta recepta. Tothom ho trobat molt bó. Anirem provant...
M'alegro ... i si a algú no li agrada, que se'n vagi al bar, jejeje.
ResponElimina