Il·lustració de Mariona Cabassa

10 d’abr. 2011

Pastís de xocolata i taronja
















Ingredients:
175 g mantega, 175 g de sucre, 3 ous, 175 g de farina, 1/2 sobre de llevat, 2 cullerades de xocolata en pols, 2 cullerades de llet, 3 cullerades de suc de taronja i la ratlladura d'una taronja

Barregeu la mantega a temperatura ambient amb el sucre. Afegiu-hi els 3 ous i després la farina amb el llevat. Dividiu la pasta en dues parts. A una hi afegiu la llet i la xocolata en pols i a l'altra el suc i la ratlladura de la taronja. Aboqueu les dues pastes a cullerades a un motlle enfarinat i remeneu una mica amb una forquilla per barrejar-les. Poseu al forn escalfat previament a 190 ºC durant aproximadament 30 minuts. Deixeu refredar i cobriu de xocolata  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada