Aquest divertit conillet el podem preparar per una festa d'aniversari i ara que que s'acosta el Dilluns de Pasqua, també és una bona opció per fer la nostra pròpia mona casolana.
Ingredients:
2 bases segons la recepta del iogur que podeu llegir prement aquí, mantega, margarina, 1 rovell d'ou, sucre morè, sucre avainillat, virutes de xocolata, llaminadures.
Si disposeu de dos motlles de mides diferents, aprofiteu el gran per fer la cara i el petit per les orelles. Si només en teniu d'una mida, aleshores a un d'ells li traieu un tros de la part central perquè les orelles no us quedin massa grans. Talleu per la meitat el pa de pessic i poseu-li melmelada, xocolata o el que més us agradi. Cobriu-lo amb una barreja de mantega a temperatura ambient i margarina a parts iguals, amb un rovell d'ou, sucre morè en pols i sucre avainillat també en pols.
Poseu virutes de xocolata pels costats i feu-li la cara amb llaminadures. El nas i els ulls amb caramels, els bigotis amb fils de pegadolça i les dents amb unes ameltlles.
vaig provar-lo ahir, bonissim com tot el que fas sempre!!
ResponEliminaEl vaig fer pels nens de l'esplai però el dissabte en van faltar molts, així que la meitat del pastís va tornar cap a casa.
ResponEliminaCuida't. Un petó.