Il·lustració de Mariona Cabassa

17 d’abr. 2011

Pastís infantil

Aquest divertit conillet el podem preparar per una festa d'aniversari i ara que que s'acosta el Dilluns de Pasqua, també és una bona opció per fer la nostra pròpia mona casolana.


Ingredients:
2 bases segons la recepta del iogur que podeu llegir prement aquí, mantega, margarina, 1 rovell d'ou, sucre morè, sucre avainillat, virutes de xocolata, llaminadures.

Si disposeu de dos motlles de mides diferents, aprofiteu el gran per fer la cara i el petit per les orelles. Si només en teniu d'una mida, aleshores a un d'ells li traieu un tros de la part central perquè les orelles no us quedin massa grans. Talleu per la meitat el pa de pessic i poseu-li melmelada, xocolata o el que més us agradi. Cobriu-lo amb una barreja de mantega a temperatura ambient i margarina a parts iguals, amb un rovell d'ou, sucre morè en pols i sucre avainillat també en pols.
Poseu virutes de xocolata pels costats i feu-li la cara amb llaminadures. El nas i els ulls amb caramels, els bigotis amb fils de pegadolça i les dents amb unes ameltlles.

2 comentaris:

  1. vaig provar-lo ahir, bonissim com tot el que fas sempre!!

    ResponElimina
  2. El vaig fer pels nens de l'esplai però el dissabte en van faltar molts, així que la meitat del pastís va tornar cap a casa.
    Cuida't. Un petó.

    ResponElimina