Il·lustració de Mariona Cabassa

13 de nov. 2011

Postals de Nadal

El temps vola i en un no res ens trobarem amb les Festes de Nadal a sobre.
Pels qui encara els agrada regalar postals de Nadal i gaudeixen fent petits treballs manuals, us ensenyo alguna de les que he fet.




















Ben senzilla. Compreu un cordó prou gruixut per fer-hi passar filferro per dins. Doneu-li forma cargolant per obtenir una espiral. El cercle exterior, el més gran, el fixeu amb cola a una cartolina. Jo utilitzo una pistola termofusible. Agafeu la part central de l'espiral i aneu estirant cap amunt fins aconsseguir l' "arbre". A la punta de dalt enganxeu-hi una estrella. Ja ho teniu.




El Papa Noel ha fet la bugada. Haureu de disposar de feltre vermell i blanc, unes miniagulles d'estendre roba, cordó prim, cartolina i cola.
Talleu les peces de roba, fixeu la corda a la cartolina (per la part del darrere amb cinta adhesiva) i ja podeu estendre-hi la roba. A la part interior de la cartolina hi podeu dibuixar el Papa Noel sense roba, és clar, que la té estesa.



1 comentari:

  1. Són molt originals!! tan l'una com l'altre... m'apunto les idees!! la de l'arbre és enginyosa, i la de Pare Noel molt divertida, a veure si tinc temps i m'hi poso, que últimament això de les postals ja no és el que era... :( una abraçada! :)

    ResponElimina