Il·lustració de Mariona Cabassa

13 de gen. 2012

Què ha passat aquí?

Feia dies que pensava: "Mercè, has de fer alguna entrada, que aquesta gent es pensarà que he començat l'any molt mandrosa (i una mica d'això també hi ha), però el cert és que, després dels tiberis de festes, no tenia gaire ganes de cuinar. No és que no haguem menjat, tu diràs!,  però fotografiar un trist plat d'espinacs bullits no té gaire glamour. Per acabar-ho d'adobar, a casa hem agafat aquesta passa que corre de gastroenteritis. Bé, la nostra no corre, perquè sembla que s'hi ha instal·lat, així que fotografiar un plat d'arròs bullit ... què voleu que us digui.
I en aquests pensaments estava quan avui arribo a casa i em diuen que aquest bloc ha sortit a RAC1.

"El meu bloc a RAC1?. I com saben a RAC1 que jo tinc aquest bloc?. Tinc alguns amics que el visiten però que jo sàpiga no tenen ningú a RAC1 que els pugui fer de bo".
Avui he tingut més entrades de les que tinc en una setmana. Bé, anem a ser honestos, més entrades de les que tinc en un mes.

Diuen que a la vida s'han de fer tres coses:
Tenir un fill
Jo en tinc dos de guapíssims.
Plantar un arbre
N'he plantat uns quants (qui hagi seguit una mica el bloc sabrà que agafo glans i els planto al balcó fins que són una mica grans i és hora de portar-los al bosc. Els de l'any passat, sense saber-ho, els vaig plantar on els porcs senglars s'hi rebolquen i, esclar, no en va quedar cap)
Escriure un llibre
Descartat aquest últim punt, vaig pensar que un bloc era el que més s'hi semblava.

Fora bromes, aquest bloc el vaig crear sense gaire pretensions, només per tenir una mica agrupades les coses que faig, així que estic feliçment sorpresa.
Gràcies senyors de RAC1 i gràcies, sobretot, a qui de tant en tant, va passant per aqui.

1 comentari:

  1. mertxe!!! es que gusta venir a visitarte :-)
    cada poco hay que venir a ver con que ricura nos deleitas y a ver que se te ha pasado por la cabeza o con que nos sorprendes :-)

    enhorabuena Frau, sigue publicando, que cada vez vamos a ser más los que lo esperamos!

    besos
    los fans de reig i bonet

    ResponElimina