Il·lustració de Mariona Cabassa

7 de febr. 2011

Pastís de xocolata i pera

Aquest cap de setmana ha caigut un altre pastís. Aquesta vegada de xocolata negra.
N'hem fet el corresponent repartiment a la família perquè tenir-lo a casa és un perill. La meva mare m'ha donat una dotzena d'ous. No deu voler que se m'acabi la materia prima.


Ingredients:
4 ous, 125 g sucre, 150 g xocolata, 100 g mantega, 100 g farina, llevat i 2/3 peres

Separeu els rovells de les clares. Barregeu bé els rovells amb el sucre. Mentrestant desfeu al bany maria la xocolata i la mantega, afegiu-hi les peres ratllades, la farina i el llevat. Incorporeu aquesta barreja a l'anterior dels rovells i el sucre. Munteu les clares i afegiu-les poc a poc per tal que no perdin l'aire. Ja ho podeu posar en un motlle que haureu untat amb una mica de mantega i espolsat farina.

3 comentaris:

  1. la kilika pamplonesa7 de febr. 2011, 21:46:00

    ñamamamañañmaaananann :-)

    ResponElimina
  2. La Mercé te un blog!!! molt bé. Hi passaré sovint a veure que ens dius. Aquests pastissos tenen molt bona pinta... però...
    Encara que jo no pugui menjar... potser m´animo i els faig per la famili!
    Per cert, soc la Rosa la mare del Marc.
    Felicitats pel blog!!!

    ResponElimina
  3. Gràcies Rosa. M'agradarà anar-te trobant per aqui.

    ResponElimina