Il·lustració de Mariona Cabassa

27 de gen. 2011

Espinacs, ceba i formatge de cabra amb pasta de full

Aquesta recepta ens la va fer una amiga que diu que no sap cuinar, però és mentida. Mai, me tenías engañada !!
Des de llavors l'he feta sovint perquè ens agrada molt.


Ingredients:
Pasta de full, espinacs, ceba, formatge de cabra, sal, ou, sèsam

Esteneu la pasta de full. A sobre hi poseu els espinancs crus i la ceba confitada. Espolseu una mica de sal. Després poseu el formatge de cabra tallat a rondanxes fent una filera i ja ho podeu cargolar fent un rotllo. Tanqueu pels costats. Es pinta amb ou batut i s'hi posa sèsam per sobre.
Tot i que del sèsam en podriem prescindir, a mi m'agrada més posar-ne però no el busqueu en aquesta foto perquè me'n vaig oblidar.
Poseu al forn a 180-200ºC una mitja hora, fins que la pasta de full agafi color.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada