Un rap per sucar-hi pa.
Ingredients:
Rap, cloïses, pinyons, tomàquet, all, oli, sal
Feu enrossir els pinyons en una cassola sense oli i reserveu-los. Escaliveu el tomàquet i un parell de grans d'all i passeu-los per la batedora junt amb els pinyons torrats i una mica d'aigua o, millor encara, amb el brou que haureu fet aprofitant el cap del rap. En acabat, saleu i enfarineu el rap, el fregiu a la cassola i ja hi podeu abocar la salsa de pinyons. Sacsegeu una mica la cassola per anar lligant la salsa. Rectifiqueu de sal i ho deixeu 10 minuts al foc. Per últim afegiu les cloïsses. Manteniu tapada la cassola perquè s'obrin.
ooooh que bo!!! ja no recordo ni el gust del peix...eh que m'ho faràs quan torni?? :)
ResponEliminat'estimo mama!
Un bacio da Roma!
És clar que t'ho faré. Ja pots anar fent una llista amb tot el que et ve de gust per menjar.
ResponEliminaPerò ... és que no hi ha peix a Roma? Ah, és veritat, que a Itàlia no hi ha costa, oi? jejeje.
T'estimo. Molts bacios per tu també. Ciao bella!
merche... un tomaquet dos alls y quans pinoyns?
ResponEliminaun puñat? es diu un puñat o q?
este finde lo hago
Tot depèn de la quantitat de rap, jejeje.
ResponEliminaJa sé que hauria de posar les quantitats però és que jo tot ho faig a "ojo de buen cubero". Per fer-te una idea, en aquesta foto hi ha un tomàquet gran, 2 alls i un grapat de pinyons, els que et caben en la mà, aprox 25 g, clar que això també depèn de la mà.
Ja em diràs com t'ha sortit.
Un petó
me lo acabo de jala... ooooo ooooo oooooooo
ResponEliminaboniiisim