Il·lustració de Mariona Cabassa

28 de març 2011

Coca salada de porros i formatge parmesà


Ingredients:
150 g farina, 150 g farina de blat de moro, 2 culleretes de sal, 50 g de formatge parmesà, 1 sobre de llevat, 2 ous, 400 ml de llet, 50 g de mantega, 2 porros, pebre negre 

Enceneu el forn a 190 ºC perquè es vagi escalfant.
Barregeu en un bol les dues farines, la sal, el llevat, el pebre mòlt i 40 g de parmesà ratllat. En un altre bol, deixateu els dos ous i afegiu la llet i la mantega fosa. Afegiu-ho a la barreja de les farines i remeneu-ho bé. Finalment afegiu-hi els porros tallats ben petits. Aboqueu-ho a una safata per anar al forn i espolseu per sobre els 10 g restants de parmesà.
Aprox. 30 minuts al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada