Ingredients:
Prepareu la base del pastís segons la recepta del iogur.
Per la crema de cafè barregeu 2 rovells d'ou, amb 75 g de sucre, 1 sobre de cafè soluble diluit amb una cullaradeta d'aigua i per últim 250 g de margarina.
Obriu la base per la meitat, ruixeu amb Cointreau i poseu una part de la crema entremig. Amb la resta cobriu tot el pastís, poseu a sobre les ametlles, que abans haureu torrat en el forn, i una mica de sucre fi.
Compte amb les ametlles! En un moment passen d'estar torradetes a estar cremades.
Aquest pastís té una pinta tremenda... cafè i ametlles, quina delícia! Me n'enduc un tros!
ResponEliminaPetons
Sandra
ups! Això si que és una sorpresa. Una visita d'Els fogons de la Bordeta"!
ResponEliminaDoncs sí que està molt bo, però érem 12 i no ens en va tocar gaire.
Moltes gràcies Sandra i companyia.
Hola Mercé!!!
ResponEliminaQue tal?
Crec que el pastis esta molt bo!
Esta vez lo he probado entonces puedo poner un comentario creible!
Gracias por todo, lo he pasado genial, genial genial!
Y la paella estaba super buena!
Espero nos vemos pronto, così finalmente posso fare la carbonara jejej
adeu ... siau
Pelota...jejejeje
ResponEliminaVediamo si è vero che ci fai la carbonara! :)
Ciao Maurizio! Grazie.
ResponEliminaFelicitazione per la piccola Sofia.
Cuando quieras puedes venir a preparar una auténtica carbonara.
Sempre seràs benvingut a casa nostra!
Fins aviat
mmmmm... va quedar bonissim com sempre!
ResponEliminaEi Patri! El proper dia faré el de taronja, que sé que també t'agrada ;-)
ResponEliminaQuina bona pinta!!! provaré de fer-lo a veure què tal... ;)
ResponEliminaMireia, ja em diràs si t'ha agradat.
ResponEliminaNo deixis de posar-li el Cointreau, que li dóna un gustet molt bo.