Il·lustració de Mariona Cabassa

30 de març 2011

Espaguetis amb nous

 















Ingredients per 4 persones:
400 g espaguetis, 100 g nous, canyella, nou moscada, pebre negre, sucre, sal, oli, 25 g mantega, pa ratllat

Poseu la pasta a bullir en força aigua amb sal. Mentre es cou, prepareu la salsa. Amb la ma de morter o amb la batedora elèctrica piqueu les nous amb un pessic de canyella, un pessic de nou moscada, mitja cullereta de sucre, una punta de sal i el pebre mòlt. Incorporeu l'oli poc a poc i aneu lligant la salsa. Poseu una mica de mantega a la paella i quan s'hagi fos afegiu-hi el pa ratllat. Aneu remenant fins que s'hagi enrossit. Coleu els espaguetis i aboqueu-hi la salsa per sobre i al damunt el pa ratllat. També podeu servir el pa ratllat a part perquè cadascú se'n posi el que vulgui.
Aquesta salsa és especial. Segons com,  dolça. Segons com, salada. Compte amb les espècies. Val més que us quedeu curts. Si us agrada ja en posareu més la propera vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada