Ingredients:
125 ml llet, 125 ml aigua, 100 g mantega, 150g farina, 4 ous, sal, nata, xocolata i sucre fi
Es
posa al foc la llet, l'aigua, la mantega i un pessic de sal. Quan
s'hagi desfet la mantega i comenci a bullir, es treu del foc i s'aboca,
de cop, tota la farina. Remeneu bé. Poseu-ho una altra vegada al foc un
minut tot remenant perquè la pasta d'assequi una mica. Ja ho podeu
treure i afegir els ous d'un en un. No afegiu el següent fins que
l'anterior s'hagi incorporat bé.
Poseu la pasta en una mànega
pastissera i feu la forma del cos com si féssiu una gota.
Pel coll heu de fer esses. Penseu que al coure es faran més grans i un
consell: feu-ne més del compte perquè alguna sempre es trenca o surt una
mica lletja.
Ho deixeu al forn uns 25 minuts a 200ºC. Quan ja
s'hagi refredat, talleu les ales pel cantó de dalt i sense arribar al
final i ompliu de nata. Uniu les dues ales i el coll amb més nata.
Espolseu una mica de sucre fi al damunt i serviu sobre una capa de
xocolata calenta.
pero mertxe tia..... q yo voy siguiendo tus pasos ... pero esto es como los niveles de los videojuegos!!!! como quieres q haga un pajarooo tuu!!! jajaja
ResponEliminaes broma.. .q rico!!!!
por cierto ya te leen en austria
Es más fácil de lo que parece.
ResponEliminaY si el primer día sale un pato en lugar de un cisne, tampoco pasa nada, jejeje.
Vera, de Austria, un beso!
jo...quina bona pinta que té! jejeje
ResponEliminaTe molt bona pinta, pero mmmm, crec que aixo deu ser complicat de fer. Ja et preguntaré, ja, a veure si m'animo. Felicitats per crear aquest reconet.
ResponEliminaNo és gens complicat Albert. A veure si és veritat que t'animes i ens en portes un per cadascú del despatx.
ResponEliminaPel teu aniversari no deu quedar gaire, oi?