Il·lustració de Mariona Cabassa

15 de febr. 2012

180º de Cel

Havia sentit a parlar del micromecenatge però molt de passada. Ahir em va arribar informació que me l’ha apropat una mica més i m'ha semblat molt bona idea. Aquest sistema s'anomena crowdfunding i el que vol és finançar projectes creatius.
El germà d’un company de feina és actor. S’ha pogut veure recentment a la sèrie La Riera. Premeu aquí per saber qui és. Ara està preparant una obra de teatre - 180º DE CEL - que s’ha d’estrenar el proper mes de Març a Terrassa i que després passarà pel Tantarantana, de Barcelona.
Necessiten 5.000,-€ i ja en porten més de 4.000,-€ amb aportacions que van des dels 5 € fins al 1.000,-€. Segons l’import aportat s’obté a canvi una recompensa que pot ser un poster, una samarreta o una entrada per veure l’obra. Tot l’import que superi els 5.000,-€ es donarà a una fundació que treballa per la reinserció dels presos (l’obra va d’això).
Si voleu més informació, per curiosistat, per convertir-vos en microproductors o potser perquè teniu una idea que necessita finançament, un poso el link.
http://www.verkami.com/projects/1179-180o-de-cel-el-nou-espectacle-de-la-virgueria

1 comentari:

  1. Jo no sabia que funcionava així el micromecenatge... molt interessant! :)

    ResponElimina