Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta ens van proposar receptes de croquetes per La Recepta del 15 d'aquest mes. I aquí teniu les meves.
Ingredients:
50 g mantega, 50 g farina, 300 ml de brou de peix, 8 gambes, julivert, sal, pebre blanc, ou, farina, pa ratllat
Poseu en un cassó els 50 g de mantega i quan s'ha fos afegiu-hi els 50 g de farina. A foc lent aneu remenant fins que la farina comenci a canviar de color. Afegiu poc a poc els 300 ml de brou de peix tebi i deixeu coure sense deixar de remenar. Peleu les gambes, salpebreu i passeu-les per la paella. Talleu-les a trossets ben petits i les afegiu a la beixamel que heu preparat. Deixeu que es refredi a la nevera. Doneu forma a les croquetes, passeu-les primer per farina, després per ou batut i per últim per pa ratllat barrejat amb julivert picat ben petit. Fregiu amb força oli.
Poseu en un cassó els 50 g de mantega i quan s'ha fos afegiu-hi els 50 g de farina. A foc lent aneu remenant fins que la farina comenci a canviar de color. Afegiu poc a poc els 300 ml de brou de peix tebi i deixeu coure sense deixar de remenar. Peleu les gambes, salpebreu i passeu-les per la paella. Talleu-les a trossets ben petits i les afegiu a la beixamel que heu preparat. Deixeu que es refredi a la nevera. Doneu forma a les croquetes, passeu-les primer per farina, després per ou batut i per últim per pa ratllat barrejat amb julivert picat ben petit. Fregiu amb força oli.
Doncs saps que de croquetes de marisc, diria que no n'he tastat mai? aquests dies he vist un munt de combinacions que no em puc deixar perdre! i això que en un principi les croquetes no m'agradaven gaire... (pel fregit sobretot) però està clar que fetes a casa i amb bon produte guanyen moltíssim. I aquestes de gambes han de ser boníssimes!! :) petons!
ResponEliminaDe gambes han d'estar per perdre l'oremus, m'encanten! El toc del julivert amb el pa ratllat fantàstic!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra