Il·lustració de Mariona Cabassa

6 de febr. 2012

Cupcakes amb sorpresa
















Ingredients:
Cupcakes de xocolata segons aquesta recepta, bombons ferrero rocher

Una vegada freds els cupcakes, i abans de posar la crema de xocolata a sobre, feu-hi un petit forat per poder enquibir-hi el ferrero rocher, posant primer una mica de la crema a la base del forat perquè el ferrero hi quedi enganxat. Després acabeu el cupcake posant-hi la crema al damunt amb la mànega pastissera de manera que el ferrero es tapi totalment.
Això mateix, o alguna cosa semblant, ho he vist a Oh Dulces cupcakes
I si voleu veure cupcakes, però molts cupcakes, entreu a Objetivo Cupcake perfecto. En trobareu de tota mena. L'Alma és l'ànima, mai millor dit, d'aquest lloc i, com molt bé reconeix sovint ella mateixa, té una obsessió malaltissa pels cupcakes i variants.

Un consell: Si podeu guardar-los en un lloc fresc, eviteu posar-los a la nevera.  A la massa dels cupcakes s'hi posa mantega, així que si els deixem a la nevera, se'ns endurirà. Per altra banda, la crema és més bona si està freda.  Com a molt poseu-los una estona abans de menjar-vos-els.

1 comentari:

  1. Que bonics!!! i jo que encara no m'he atrevit amb els cupcakes... Aquests m'encantarien!! :)

    ResponElimina